Loading...

Γιατί υπάρχουμε; Γιατί καλωσορίζουμε το μίσος τους; – Συνέδριο #5

20/06/2021 by

Γι’ αυτό υπάρχουμε συνοδοιπόροι! Επειδή η ΑΝΥΠΑΚΟΗ στο σχέδιό τους είναι η μόνη ΥΠΕΥΘΥΝΗ πράξη. Επειδή η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι προαπαιτούμενο ώστε η νεολαία να μπορεί να ονειρευτεί ένα καλύτερο αύριο, κι οι μεγαλύτεροι να νιώσουν ότι δεν τέλειωσαν όλα – ότι οι αγώνες μιας ζωής δεν πήγαν χαμένοι.

Για αυτό σκιάχθηκε η ολιγαρχία την Άνοιξη του 2015. Επειδή πανικοβλήθηκαν που τους λέγαμε ΟΧΙ την ώρα που οι δικές μας οι προτάσεις ήταν οι μόνες τεχνοκρατικά άρτιες, οι μόνες συνεπείς με το συμφέρον της πλειοψηφίας των ευρωπαίων, αλλά, παράλληλα, κι εκείνες που – κουρεύοντας το χρέος – θα τους στερούσε την εξουσία να λεηλατούν κατά το δοκούν.

Για αυτό εξορκίζουν την Άνοιξη του 2015. Επειδή τότε ένιωσαν, έστω και για λίγο, να χάνουν τον έλεγχο ενός λαού που τον θεωρούσαν του χεριού τους.

Για αυτό λοιδορούν εμάς, το ΜέΡΑ25. Επειδή, έχοντας υποτάξει τον ΣΥΡΙΖΑ στη λογική ότι η ρήξη είναι μάταιη, δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους ένα κόμμα σύγχρονο, δυναμικό, με ρίζες σ’ όλη την Ευρώπη που να τιμά εκείνη την Άνοιξη με συνεχή αντίσταση αλλά και σοβαρό πλάνο για το καλύτερο αύριο.

Για αυτό φέρουμε στο πέτο μας σαν παράσημο τιμής το μίσος και την χλεύη τους.

Για αυτό υπάρχει το ΜέΡΑ25:

Για να αποτινάξουμε από την χώρα το φάντασμα Χρέους, Τζόγου κι Εκμετάλλευσης Ψυχών & Φύσης.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information