Loading...

ΜέΡΑ-TV: Η πιλοτική μας ωριαία εκπομπή με καλεσμένο τον Κώστα Γαβρά – ΒΙΝΤΕΟ

12/04/2020 by

Το ΜέΡΑ-TV είναι γεγονός. Στα βήματα του DiEM-TV που έχει ήδη φιλοξενήσει προσωπικότητες όπως η Saskia Sassen, ο Noam Chomsky, ο πατέρας του Julian Assange και πολλοί άλλοι (στα αγγλικά βέβαια), το ΜέΡΑ25 φέρνει στο ελληνόφωνο κοινό συζητήσεις που υπερβαίνουν τα τετριμμένα, τα κομματικά, τις ποταπές αντιπαραθέσεις – συζητήσεις που, αντίθετα, αναφέρονται στα μεγάλα πολιτιστικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά ζητήματα.

Μια πρώτη γεύση είναι η πιλοτική εκπομπή του ΜέΡΑ-TV Κατάσταση Πολιορκίας με προσκεκλημένο μου τον Κώστα Γαβρά. Όπως θα δείτε, επιλέξαμε να μην μιλήσουμε ούτε για το ADULTS IN THE ROOM ούτε για την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα – αλλά, αντίθετα, μιλήσαμε για τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα και στη Γαλλία, για τις επιρροές του, την κινηματογραφική του μέθοδο, την Μισέλ, τον κινηματογράφο γενικά και, βέβαια, την Ευρώπη.

Το ΜέΡΑ-TV, προς το παρόν, η Κατάσταση Πολιορκίας θα εκπέμπει κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00. Επειδή το επόμενο είναι Μεγάλο Σάββατο, ξεκινάμε πάλι κανονικά το Σάββατο 25 Απριλίου στις 20.00.

Ο κατάλογος των προσκεκλημένων, σας υπόσχομαι, θα είναι και απροσδόκητος και συναρπαστικός.

Συντονιστείτε!

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information